Over het bedrijf

Hanzestrohm

Wie zijn wij ?

(Hemmink Groep uit Zwolle gaat de toekomst in als Hanzestrohm)

Hanzestrohm is een groep van ondernemingen die vanuit een technisch merkenportfolio specialistische producten en diensten aanbiedt. De Hanzestrohm-ondernemingen beschikken over diepgaande knowhow op het gebied van building solutions, industrial solutions en infra solutions. Als zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1951 bedient Hanzestrohm met circa 140 medewerkers klanten vanuit Zwolle (hoofdkantoor), Alphen aan den Rijn, Oud-Beijerland, en Kontich (België).

Onze missie

Hanzestrohm is een eigenzinnige, vooruitstrevende en trotse onderneming waar mensen het verschil maken. Binnen de organisatie dagen we elkaar uit om onszelf en de business te blijven ontwikkelen en te investeren in mensen, onderscheidend vermogen, groei en innovatie. Dit doen we nu en in de toekomst als ‘powerhouse of brands’ dat oplossingen biedt die naadloos aansluiten op de behoeften van onze klanten. Daarnaast hebben we ons eigen centrum voor kennis en opleiding en zetten we in op investering in- en business support voor jonge bedrijven.

Kernwaarden

Waarde toevoegen op economisch, sociaal, ecologisch en maatschappelijk gebied: dat is onze ambitie. Dit doen wij samen met de 140 medewerkers waar wij ontzettend trots op zijn. Die trots blijkt uit het feit dat wij ons sinds september 2017 Beste Werkgever van Nederland 2017-2018 en 2019-2020 mogen noemen. Hét keurmerk van Effectory en Intermediair. Daarnaast staan duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en ontwikkeling van onze medewerkers centraal.

Bedrijfsoverzicht
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken, gaat je akkoord met ons gebruik van cookies.

Delen