Lenferink Schilders – Afbouw en Vastgoedonderhoud B.V.

Over het bedrijf

Over Lenferink

Lenferink Schilders – Afbouw en Vastgoedonderhoud is een familiebedrijf dat al zestig jaar actief is in de onderhouds- en renovatiemarkt. Vanuit een traditioneel ingericht schildersbedrijf heeft Lenferink zich getransformeerd tot een multifunctioneel vastgoed onderhoudsbedrijf met vestigingen in Noord Oost en Midden Nederland. Een innovatieve onderneming die zich richt op planmatig en groot onderhoud, afbouw, renovatie en isolatiewerk.

Onze visie op ondernemen

“Als we een pand renoveren, gooien we het liefst niets weg. We bedenken voortdurend hoe we met de aanwezige middelen een woning zo kunnen aanpassen, dat die weer mee kan en aan alle eisen voldoet. Daar hebben wij de kennis en de techniek voor in huis. Vastgoed onderhouden en behouden, dat is de rode draad door ons bedrijf. Natuurlijk willen we graag geld verdienen, maar alleen als dat op een duurzame en verantwoorde manier kan.

Door resultaatgerichte samenwerkingen aan te gaan met andere partijen, creëren we teams die voor langere tijd het onderhoud van een pand verzorgen. Voor onze medewerkers willen we een aantrekkelijke werkgever zijn door alle ruimte te geven voor persoonlijke groei en te investeren in sociale, product- en procesinnovaties. Investeren in innovaties betekent voor ons continuïteit.”

Alfred & Rob Lenferink

Bedrijfsoverzicht
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken, gaat je akkoord met ons gebruik van cookies.

Delen