U zoekt een baan

Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn

Jouw Carrièreplan

Relatienetwerk- Intakegesprek - Selectiegesprekken - Begeleiding

Relatienetwerk

Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. In de eerste plaats beschikken we over een uitgebreid relatienetwerk. Hierdoor zijn wij in een vroeg stadium op de hoogte van mogelijk interessante vacatures.

Ook kunt u onze adviseurs inschakelen om pro-actief voor u aan de slag te gaan bij het vinden van een interessante job in uw interessegebied. Onze personeelsadviseurs zullen daarbij altijd rekening houden met uw specifieke wensen en eisen.

Intakegesprek

In een intakegesprek wordt vastgesteld wie u bent, wat u wilt, over welke kennis en vaardigheden u beschikt en welke werkervaring u heeft.

Aan de intake besteden wij veel tijd en aandacht. Hierdoor krijgen we een goed beeld geeft van welke functies en werkomgevingen het beste bij u passen. Een positief neveneffect voor u is dat de intake een klankbordfunctie heeft en vaak nieuwe ideeën genereert in het zetten van een juiste stap in uw carrière.

Selectiegesprek

Selectiegesprekken die wij met u voeren zijn persoonlijk en specifiek toegesneden op de vacature bij onze opdrachtgever. Dit kan een tijdelijke functie, project of een (vast) dienstverband zijn.

In de gesprekken wordt samen met u gekeken of de functie past bij uw verwachtingen, persoonlijkheid en capaciteiten.

Begeleiding

Borghselect is lid van Comfort Jobs Coöperatie U.A. uit Assen. Alle uitzend- en detacheringsactiviteiten van Borghselect vallen onder de coöperatie

In geval van detachering en interim opdrachten blijven we ons op de hoogte stellen van de ontwikkelingen en voortgang van uw functioneren doormiddel van functioneringsgesprekken met de opdrachtgever en u.

Direct inschrijven

Schrijf je in bij Borghselect

Bekijk alle vacatures

Bouwkunde - Civiele Techniek - Sales - ICT - Elektrotechniek - WTB

Actuele vacatures

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken, gaat je akkoord met ons gebruik van cookies.